Сачко визнаний кращим тренером 19 туру футбольної Прем’єр-ліги

Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Василь Сачко визнаний кращим тренером 19-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

В останньому ігровому тижні 2017 року підопічні Сачка розгромили донецький "Олімпік" з рахунком 4:1. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

"Третя поспіль перемога "Ворскли", безпрограшна серія у чемпіонаті досягла чотирьох матчів – поразок полтавці не знають вже більше місяця (з часу драматичного виїзду до "Динамо"). При цьому осічки конкурентів та виграш в очному матчі проти одного з них дозволили ворсклянам досягти третьої позиції. І саме на оптимістичній позиції у трійці найкращих "Ворскла" йде на зимівлю, чим неабияк надихає і свій колектив, і керівництво клубу, і вболівальників", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Футбол: Сачко визнаний кращим тренером 11-го туру української Прем’єр-ліги

Сачко переміг у номінації "кращий тренер туру" із середнім балом 4,8: номінальний результат команди – 5, труднощі у вишикуванні та керуванні підопічними – 5, майстерність в роботі з кадрами – 4, тренерська майстерність – 5, накопичувальний критерій – 5.