Футбол: "Карпати" програли суд у Лозанні і відшкодують Гудимі $74 тисячі

Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) визнав неправоту львівського футбольного клубу "Карпати" в суперечці з екс-гравцем Володимиром Гудимою.

CAS визнав законними дії Палати з вирішення спорів Федерації футболу України (ФФУ), яка 26 квітня цього року відхилила прохання львівського клубу про перегляд справи Гудими "за нововиявленими обставинами". Про це стало відомо Sport Arena.

Це рішення додає вагомий аргумент на користь Гудими в суперечці з "Карпатами", які винні футболісту 74 тисячі доларів.

"Рішення Лозанського суду фактично розбиває позицію "Карпат", які з весни перевели справу в площину цивільних судів і на основі рішення Франківського райсуду Львова вимагали від Палати з вирішення спорів ФФУ переглянути прийняте раніше рішення стягнути з клубу зарплатний борг перед Володимиром Гудимою", - сказав представник футболіста Андрій Руденко.

Крім того, CAS зобов'язав "Карпати" відшкодувати суму всіх судових витрат по справі.

Читайте також: «Маріуполь» вимагає від «Динамо» шестизначну суму компенсації

Нагадаємо, що в травні "Карпати" прийняли рішення звернутися до міжнародного суду в Лозанні, будучи незадоволеними рішеннями ФФУ в їх справі проти Гудими. Перед цим суд Франківського району Львова від 9 березня 2017 року розтлумачив суть контракту Гудими з "Карпатами" на користь клубу і фактично скасував борг футболісту в 74 тисячі доларів.

Фото: Getty Images