Мбокані не допоможе "Динамо" у футбольному поєдинку проти "Шкендербеу"

Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Дьємерсі Мбокані не допоможе команді в матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи проти албанського "Шкендербеу".

Конголезець відчув біль у м’язі стегна у матчі з кропивницькою "Зіркою", а сьогодні він не зміг завершити тренування "Динамо". Про це стало відомо dynamomania.com

Замінить Мбокані у списку гравців, які відправляться в Албанію, форвард команди U-21 Назарій Русин, який вже сьогодні буде дозаявлений на Лігу Європи за списком "Б".

Відзначимо, що також не допоможуть "Динамо" в Албанії Буяльський через дискваліфікацію, Кравець і Гармаш, які недавно приступили до індивідуальних тренувань, а також Сидорчук та Бурда, які вже давно перебувають в лазареті команди.

Нагадаємо, що вже у четвер, 23 листопада, "Шкендербеу" прийматиме "Динамо" на своєму домашньому стадіоні в Корчі (Ельбасан, Албанія). Поєдинок розпочнеться о 22.05.

Читайте також: Хацкевич: Завдання максимум – перше місце в групі Ліги Європи

В Албанію динамівці відправляться в середу, 22 листопада, після ​​передматчевого тренування на клубній заміській базі в Чапаївці. По прильоту до столиці Албанії команда зупиниться в місцевому готелі Sheraton, в холі якого відразу після заселення пройде регламентна прес-конференція за участю головного тренера Олександра Хацкевича і одного з гравців.