Володимир Кличко став лауреатом найпрестижнішої німецької премії Bambi-2017

Легендарний український боксер Володимир Кличко, який нинішнього року заявив про завершення спортивної кар'єри, став лауреатом престижної німецької премії Bambi-2017 у категорії "Спорт".

Про це повідомляє Klitschko-brothers.com

"Володимир Кличко є одним з найуспішніших боксерів усіх часів і багато років був чемпіоном світу у суперважкій вазі. Як спортсмен, він демонстрував витривалість, дисципліну та чесність. Як боксер - свій інтелект та відмінні навички. Він володіє одним із кращих ударів в історії боксу. Кличко став кумиром мільйонів у всьому світі, заробивши прізвисько "Доктор Сталевий Молот", оскільки завжди виявляв залізну волю й силу, а також має наукову ступінь доктора", - прокоментував свій вибір оргкомітет премії.

Відзначимо, що Віталій і Володимир Клички вже ставали лауреатами цієї премії. Брати-чемпіони були відзначені у 2005-у та 2009 роках.

Читайте також: Володимир Кличко: Не знаю, що має статися для того, щоб я повернувся у ринг

 Bambi - одна з найстаріших і найпрестижніших нагород світу, її  вручають з 1948 року. Лауреатами премії стають люди, які сколихнули й надихнули німецьку громадськість. У різний час нагороду отримували Майкл Джексон, Шакіра, Кейт Вінслет, Селін Діон, Джорджіо Армані, Франц Беккенбауер. Нинішнього року компанію українцеві серед лауреатів склали Клаудіа Шиффер, Г'ю Джекмен, Йоахім Гаук.