Українська "молодіжка" програла англійцям у відборі на Євро-2019

Футболістам молодіжної збірної України (гравці до 21 року) не вдалося здобути другу перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2019.

У своєму четвертому кваліфікаційному матчі "синьо-жовті" у п'ятницю поступилися своїм ровесникам з Англії - 0:2, повідомляє Укрінформ.

Авторами голів на стадіоні "Оболонь" у Києві стали форвард "Ліверпуля" Домінік Соланке, який відзначився на 16-й хвилині, та гравець донецького "Олімпіка" Павло Лук'янчук (62) - автогол.

В інших матчах 4-ї відбіркової групи Голландія приймає Андорру, а Шотландія - Латвію.

У нинішньому році українцям залишилося зіграти ще один матч - 14 листопада команда Олександра Головка у Перті зустрінуться із шотландською "молодіжкою".

Турнірне становище: Англія - 13 очок (після 5-ти ігор), Шотландія - 6 (3), Голландія - 5 (4), Україна - 5 (4), Латвія - 2 (5), Андорра - 1 (3).

Читайте також: Головко назвав склад "молодіжки" на футбольні матчі проти Англії та Шотландії

За підсумками відбіркового турніру переможці дев'яти груп отримають путівки до фінальної стадії. Чотири кращих володарі других місць будуть розбиті на дві пари і проведуть стикові матчі плей-офф. Переможці двохматчевих протистоянь також отримають право грати у фінальному турнірі.

Фінальна стадія футбольного Євро-2019 серед молоді пройде 16-30 червня в Італії та Сан-Марино, і це буде друга молодіжна першість, у вирішальній стадії якої зіграють 12 команд.