Україна програла Хорватії і не виступить на чемпіонаті світу з футболу

Фото

Національна збірна України з футболу поступилася у понеділок, 9 жовтня, команді Хорватії (0:2) у матчі заключного, 10-го туру відбіркового циклу чемпіонату світу-2018 і не гратиме у финальній стадії турніру.

Обидва м'ячі на київському НСК "Олімпійський" у ворота Андрія П'ятова забив Андрей Крамарич з німецького "Гоффенгайма", повідомляє Укрінформ.

На 62-й хвилині форвард відгукнувся на подачу хавбека мадридського "Реала" Луки Модрича, а на 70-й використав пас Івана Ракитича з іспанської "Барселони".

Матч між національними збірними України та Хорватії у Києві / Фото Павла Багмута та Данііла Шамкіна

Зустріч обслуговувала суддівська бригада з Німеччини. Головний арбітр - Фелікс Брих, лайнсмени - Марк Борш та Штефан Лупп, четвертий рефері - Бастіан Данкерт.

Нагадаємо, "синьо-жовті" розпочали відбірковий цикл домашньою нічиєю з ісландцями (1:1) та виїзним миром з турками (2:2). Після цього команда Андрія Шевченка на нейтральному полі у польському Кракові розгромила футболістів Косово (3:0), двічі взяла гору над збірною Фінляндії (1:0, 2:1), мінімально поступилися у Загребі Хорватії (0:1), перемогла вдома турків (2:0), програла у Рейкв'явіку ісландцям (0:2) та завдала поразки Косово (2:0).

Читайте також: Україна - Хорватія: текстова трансляція

В інших сьогоднішніх матчах групи І Ісландія у Рейк'явіку перемогла футболістів Косово - 2:0, а Фінляндія в Турку розійшлася миром з Туреччиною 2:2.

Підсумкове становище: Ісландія - 22 очки, Хорватія - 20, Україна - 17, Туреччина - 15, Фінляндія - 9, Косово - 1.