Шевченко: Ракицький має шанс зіграти проти Хорватії

Ярослав відновлюється після травми і повинен замінити дискваліфікованого Ордеця.

Основний захисник збірної України Ярослав Ракицький може допомогти команді у вирішальному поєдинку відбору ЧС-2018 проти Хорватії. Про це повідомив головний тренер збірної Андрій Шевченко на прес-конференції після матчу з Косово (2:0), пише dynamo.kiev.ua.

«У нас є хороші новини від Ракицького. Думаю, він приєднається до нашої команди завтра. Подивимося на його стан. Якщо все буде в порядку, то це посилення для нас», - заявив Шевченко.

Ракицький пропустив матч з Косово через пошкодження, яке він отримав у грі чемпіонату УПЛ проти «Карпат». Спочатку повідомлялось, що захисник «Шахтаря» пропустить обидва поєдинки збірної, але відновлення пройшло краще ніж очікувалось.

Читайте також: Ракицький та Бутко тренуються у "Шахтарі" за окремою програмою

За відсутності Ракицького пару центральних захисників в матчі з Косово склали Ордець і Хачеріді. Однак Ордець через перебір жовтих карток не зможе зіграти з Хорватією.

Нагадаємо, матч відбору на ЧС-2018 Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня в Києві. Перед цією грою Україна і Хорватія набрали в групі по 17 очок. У Ісландії 19 очок, яка майже гарантувала собі перше місце і пряму путівку на ЧС-2018.