Андрій П’ятов: Бачу, що Марлос не просто так надів футболку нашої збірної

Воротар збірної України Андрій П'ятов розповів про настрій команди перед матчем проти Косово та адаптацію серед гравців новачка Марлоса.

"Футболісти збірної Косово стали більш зіграними, у них вже є свої сильні сторони, свій почерк. Ми дуже серйозно вивчали супротивника. В них є високий нападник, на якого партнери часто грають, тому потрібно не програти боротьбу і виграти підбір. Також від суперника можна чекати небезпечного стандарту.

Ми переглядали всі матчі косоварів, і в жодному з них суперникам не було легко. Тому, налаштовуємося на складний матч.

Неправильно ьуло б говорити зараз про матч проти Хорватії, коли на нас чекає дуже важливий матч проти збірної Косово. Без перемоги в Шкодері у зустрічі з Хорватією нам доведеться захищати тільки свою честь, а ми хочемо захищати честь країни і до останнього боротися за перемогу в групі.

Щодо адаптації Марлоса в колективі. Футболістів "Шахтаря" він знає не перший рік, природно, і тримається ближче до нас, але повірте, що він уже з усіма хлопцями роззнайомився, тому все нормально.

Він дійсно є знахідкою для збірної, і самі журналісти виділяють в "Шахтарі" саме його. Думаю, і в збірній півзахисник, м'яко кажучи, не загубиться. Але слово за наставниками, оскільки ні для кого гарантованого місця в складі не існує. Але за бажанням Марлоса я бачу, що він не просто так надів футболку нашої збірної", - цитує П’ятова zbirna.com

Нагадаємо, що матч Косово – Україна у рамках заключного етапу відбору чемпіонату світу-2018 відбудеться в албанському Шкодері 6 жовтня о 21.45. У прямому ефірі його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

Читайте також: Футбольна збірна України прогулялась по Шкодеру перед матчем з Косово

Турнірне становище у групі I: Хорватія - 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.