Ордець: Величезний досвід Марлоса допоможе футбольній збірній України

Захисник збірної України Іван Ордець вважає, що величезний досвід виступів Марлоса на міжнародній арені допоможе національній команді вже в найближчих матчах відбору чемпіонату світу-2018 проти Косово і Хорватії.

"Марлос виступає у нас в країні вже шостий рік. Він добре розуміє нашу мову. Він свій в українському чемпіонаті. У півзахисника величезний досвід виступу на міжнародній арені. Упевнений, що такий футболіст допоможе національній команді.

Він чудово розуміє нашу мову і непогано спілкується. Думаю, ще рік - і Марлосу взагалі не потрібна буде допомога в плані спілкування. Навіть з журналістами", - розповів Ордець zbirna.com

Нагадаємо, що півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Марлос днями отримав українське громадянство, після чого був викликаний до збірної і приєднався до тренувального табору національної команди.

Читайте також: Футбол: Марлос на посвяті гравців до збірної заспівав хіт "Despacito"

6 жовтня збірна Україна гратиме проти Косово урамках відбору ЧС-2018. Матч відбудеться в албанському Шкодері о 21.45. У прямому ефірі його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".