Ломаченко про бій з Рігондо: Ми даємо фанатам те, що вони хочуть

Кубинець подякував українському боксеру за те, що «він не шукає легких шляхів, як деякі боягузи».

Український боксер Василь Ломаченко прокоментував офіційне оголошення про проведення бою проти кубинця Гільєрмо Рігондо. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

«Ми даємо фанатам то, що вони хочуть. Давай зробимо це», - написав Ломаченко. Пізніше Гільєрмо Рігондо відповів в коментарях: «Давай це зробимо, чемпіон. Як в старі часи».

Трохи раніше Рігондо так прокоментував бій проти Ломаченка: «Я хочу битися з Ломаченком не тому, що він слабкий. На мій погляд, він один з кращих в світі. Я хочу битися з такими людьми. Єдине, що я відчуваю до Ломаченка і його команді - це повага. Василь не шукає легких шляхів, як деякі боягузи».

Читайте також: Бій Ломаченко – Рігондо відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку

Також Рігондо відповів на коментарі про перевагу Василя Ломаченка у вазі. «Я не хочу нічого чути про перевагу Ломаченка у вазі. Я просив цей бій - і я його отримав», - написав Рігондо.

Відзначимо, що боксери зустрінуться у ваговій категорії до 59 кг, в якій боксує українець. Рігондо для бою з Ломаченком підніметься на дві вагові категорії. В даний момент Василь Ломаченко виступає у другій напівлегкій вазі, а Рігондо - у другій найлегшій. Нагадаємо, що Рігондо - чемпіон в двох вагових категоріях нижче.

Нагадаємо, що бій Ломаченко - Рігондо пройде 9 грудня в Нью-Йорку на легендарній арені «Медісон-сквер-гарден».