US Open-2017: Долгополов зіграє з Надалем, Світоліна – з Медісон Кіз

Кращі українські тенісисти зіграють на головному корті турніру. 

Сьогодні вночі в Нью-Йорку визначилися суперники українських тенісистів - Олександра Долгополова і Еліни Світоліної в 4-му раунді Відкритого чемпіонату США (US Open-2017). Про це повідомляє Sport Arena.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна, яка перше в своїй кар'єрі пробилася в другий тиждень US Open, зіграє проти американки Медісон Кіз. Тенісистки зустрічалися між собою лише одного разу. В 2015 році на турнірі в Нью-Хейвені перемогу здобула Кіз. Тоді українка матч дограти не змогла - 6:7 (4), 2:4.

Читайте також: Світоліна вийшла до четвертого кола US-Open-2017

Долгополов повторив свій кращий результат на US Open, впевнено обігравши в третьому раунді серба Віктора Троїцькі. Тепер на Олександра, який є 64-ю ракеткою світу, чекає куди більш серйозне випробування в особі іспанця Рафаеля Надаля. Долгополов зустрічався з нинішнім лідером світового рейтингу вісім разів і здобув лише дві перемоги - сталося це в Індіан-Уеллсі (2014 року) і Лондоні (2015).

Олександр Долгополов в третій раз в кар'єрі пробився до четвертого кола на турнірі серії Великого шолома. Два попередні успіхи українця пов'язані з 2011 роком, коли він побував в 1/4 фіналу Australian Open і дістався до четвертого кола на US Open.

Матчі Долгополов - Надаль і Світоліна - Кіз відбудуться 4 вересня. Розклад стане відомо пізніше, але цілком імовірно, що обидві зустрічі пройдуть на головному корті імені Артура Еша.