Шаран: Шанси «Олександрії» і БАТЕ - 50 на 50

На думку головного тренера «Олександрії», його команда поступається білорусам лише в досвіді. 

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран розповів про підготовку до повторного кваліфікаційного матчу Ліги Європи проти білоруського БАТЕ. Про це повідомляє офіційний сайт «Олександрії».

«Готуємося до матчу в звичному режимі, до якого ми вже звикли. Особливих тренувань не було, тільки намагаємося підвести команду до матчу, щоб футболісти відпочили.

Шанси перед завтрашнім матчем - 50 на 50. Перед матчем в Борисові перевага була у суперників, але зараз ми вирівняли ці шанси. Мене хвилює тільки те, що деякі гравці, які грали проти БАТЕ під питанням, і тільки завтра визначимося зі складом.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Олександрія" відстояла виїзну нічию з БАТЕ

Ми граємо в той футбол, який я бачу, над чим ми дуже ретельно працюємо. Це самовіддача, це організація гри і, звичайно, швидкі контратаки з завершенням.

Звичайно, БАТЕ серйозно переграє нас тільки в одному компоненті - в досвіді. Але ми багато розмов ведемо і головне, щоб наші хлопці були впевнені в тому, що ми зможемо пройти цю команду», - сказав Шаран.

Нагадаємо, кваліфікаційний матч Ліги Європи «Олександрія» - БАТЕ відбудеться 24 серпня. Початок - о 20:00. Перший матч завершився внічию 1:1.