ЧС з легкої атлетики: Касьянов йде на медаль

Наші естафетні команди не пробилися у фінал.

У Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. Наш десятиборець Олексій Касьянов посідає третє місце після семи видів. Про це повідомляє Укрінформ.

Український десятиборець Олексій Касьянов покращує свої позиції у боротьбі за медаль. В шостому виді програми – бігу на 110 м з бар’єрами Олексій показав четвертий час – 14,05. Цей успіх дозволив йому переміститися у загальному заліку з сьомого на п’яте місце.

У метанні диску Касьянов посів друге місце, показавши власний кращий результат в сезоні – 48.79. Завдяки цьому український легкоатлет перемістився вже на призове третє місце. Його сума після семи видів – 6095.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Левченко боротиметься за медаль у стрибках у висоту

Попереду Касьянова лише Кевін Майєр з Франції (6296) та німець Ріко Фреймут (6272). Зараз десятиборці змагаються у стрибках з жердиною. Останні два види – спис і біг на 1500 м.

Не зуміли пробитися у фінал наші жіночі естафетні четвірки. В естафеті 4х100 м збірна України, за яку виступали Аліна Калістратова, Єлизавета Бризгіна, Яна Качур і Анна Плотіцина, фінішувала п’ятою у своєму забігу. Наші дівчата показали 11-й підсумковий час - 43,77 с.

Поза фіналом опинились українки і в естафеті 4х400 м. Катерина Климюк, Ольга Бібик, Тетяна Мельник і Анастасія Бризгіна фінішували у забігу з шостим часом – 3.31,84. У підсумку це лише 12 результат з 13 команд, що змогли завершити естафету.