Тотовицький: Мета номер один - потрапити в збірну України

Екс-гравець бельгійського футбольного клубу "Кортрейк" український хавбек Андрій Тотовицький розповів про кар'єру в Бельгії і свою головну мету - потрапити в збірну України.  

"Так вже вийшло, що коли я прийшов в "Кортрейк", команда вже була сформована. Потім один з атакуючих хавбеков отримав травму і мене відразу випустили в основі, де я добре зіграв. І так співпало, що я відпросився з'їздити додому, щоб перевезти сім'ю, а той хлопець якраз видужав. Тренер мене відпустив, а коли я повернувся - покарав, ніби я поїхав без дозволу і вісім ігор не включав в заявку.

У тому, що стосується футболу, я задоволений. Коли я приїхав, то показував досить-таки непогану гру, плюс я давав результат А потім те, що трапилося, я навіть не хочу про це згадувати. Через нефутбольні причини я перестав потрапляти в заявку.

Якби у мене ще раз була можливість поїхати туди, я б відмовився. Але тоді так вийшло, що все потрібно було вирішити дуже-дуже швидко, я навіть особливо не встиг подумати.

Хочу, щоб після завершення ігрової кар'єри мені було що згадати, і щоб у мене було усвідомлення, що я чогось за цей час домігся. А зараз для мене мета номер один - потрапити в збірну України", - цитує Тотовицького XSPORT.

Читайте також: Форвард "Шахтаря" Будківський пішов в оренду у бельгійський "Кортрейк"

Нагадаємо, що контракт Андрія Тотовицького належить донецькому футбольному клубу "Шахтар". Нещодавно українським хавбеком цікавився ФК "Утрехт" (Нідерланди).

Фото: footboom.com