Федерація футболу Маріуполя підтвердила, що в місті безпечно грати матчі Прем’єр-ліги

Футбольна федерація Маріуполя (ФФМ) підтримує позицію Федерації футболу України щодо проведення в місті матчів Прем’єр-ліги. 

Про це йдеться в листі, який надіслав керівник ФФМ Василь Журавльов президенту національної федерації футболу Андрію Павелку, повідомляє офіційний сайт ФФУ

"Лише в 2016-2017 футбольному році у Маріуполі було проведено 36 ігор чемпіонату ДЮФЛ України (до нас приїжджали діти віком від 13-ти до 17-ти років), 16 ігор серед клубів першої ліги, 16 - серед команд другої ліги, 2 гри Кубка України, в тому числі за участю команди Прем’єр-ліги ФК "Сталь". Говорити зараз про те, що грати у Маріуполі небезпечно, коли стільки зроблено клубом, поліцією міста й Донецької області в напрямку забезпечення громадської безпеки, щонайменше, не коректно", - йдеться у листі керівництва ФФМ.

Крім того, місцевий футбольний актив подякував президенту ФФУ  Андрію Павелку за підтримку в захисті футбольних інтересів міста. Місто Маріуполь готове підтримати ініціативу президента національної федерації щодо супроводу клубів, які хвилюються за безпеку своїх команд.