Андрій Павелко прокоментував матч ветеранів між збірними України та Грузії

Відео

Президент ФФУ Андрій Павелко поділився враженнями після товариського матчу ветеранів футболу України та Грузії, який відбувся у минулі вихідні у Києві.

- Такі матчі - це можливість поспілкуватися з нашими ветеранами і ще раз згадати минулі роки та легенд футболу наших двох країн. Збірні України та Грузії завжди викликають багату зацікавленість серед уболівальників. Я був зі збірною ветеранів у Маріуполі та інших містах - скрізь велика кількість уболівальників приходить.

Нагадаємо, гала-матч легенд українського та грузинського футболу на підтримку дружби та партнерства двох країн відбувся 20 травня на столичному НСК "Олімпійський" і закінчився мінімальною перемогою збірної ветеранів України. Єдиний м’яч у поєдинку на 15-й хвилині забив Сергій Назаренко з подачі Олексія Михайличенка.

Короткий відеозвіт зустрічі:

Наступний матч збірна футбольних ветеранів України проведе 30 травня проти збірної Угорщини на стадіоні "Авангард" в Ужгороді, на якому 25 років тому команди цих двох країн вперше зустрілись в офіційному поєдинку.