Олександр Усик: я не думаю про Гантера, я думаю про дочку

Відео

Чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі українець Олександр Усик розказав журналістам про підготовку до бою з Майклом Гантером.

На прес-конференції, присвяченій поєдинку Усик (11-0-0, 10 КО) – Гантер (12-0-0, 8 КО), який відбудеться 8 квітня, українець розказав, що його головна мета, це стати абсолютним чемпіоном світу.

- Я тренуюсь для цього і думаю про це. Треба зробити багато роботи і рухатись вперед. Коли я об’єднаю всі пояси, то вже не буде запитань, хто справжній чемпіон.

А ось про свого суперника американця Майкла Гантера-молодшого Олександр Усик воліє не думати взагалі.

- Все, що я знаю про Гантера, це відео з інтернету і один бій на Олімпіаді. Я взагалі про нього не думаю. Я подивлюся на нього 8 числа. Зрозуміло, це хороший боксер, 12-0, він б’є двома руками, він хитрий. Але навіщо мені про нього думати? Мені є про що думати. Я думаю про свою підготовку, про те, що в цьому році моя дочка піде до школи і я маю бути з нею 1 вересня.

Бій за чемпіонський титул за версією WBO Олександр Усик (Україна) – Майкл Гантер (США) відбудеться  в ніч на 9 квітня у рамках великого вечора боксу на арені MGM National Harbo в Оксон-Гіллі (Меріленд, США).

Цього дня на арені National Harbo також проведуть поєдинки українці  Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик.