Фанати «Райо Вальєкано» воювали проти України на Донбасі

Тепер зрозуміло звідки ненависть до Романа Зозулі.

Ультрас харківського «Металіста» заявили, що фанати «Райо Вальєкано», у яких конфлікт з українським нападником «Бетиса» Романом Зозулею, воювали на боці «ДНР/ЛНР» на сході України. Про це повідомили ультрас «Металіста» на своїй сторінці у Facebook.

«У нас є достовірна інформація про те, що приблизно десять представників ультрас «Райо Вальєкано» воювали за терористів на сході України. Вони спокійно повернулись в Іспанію, їх затримала поліція і оштрафувала на якісь смішні суми через недоведеність», - пишуть харків’яни. Також вони незадоволені як у цьому конфлікті спрацювали ФФУ, МЗС України та Мінінформполітики. На думку фанатів «Металіста» наші чиновники вкотре не зуміли швидко та гідно захистити українського громадянина закордоном.

Тим часом залишається незрозумілою ситуація з тим, хто платитиме Зозулі до кінця сезону. Згідно з умовою оренди «Бетис» і «Райо Вальєкано» мали розділити виплати навпіл, але «Райо» відмовляється платити якщо українець не гратиме за їх команду. Якщо це станеться, «Бетис» має намір подати в суд на «Райо».