Бланко Лещук хоче перевершити рекорд Луїса Адріано

Аргентинський форвард українського походження Густаво Бланко Лещук, який перейшов із львівських "Карпат" до донецького "Шахтара", хоче перевершити у новій команді рекорд за забитими м'ячами бразильця Луїса Адріано, який 77 разів вразив ворота суперників "гірників".

Про це Бланко Лещук заявив 24 січня у київському готелі "Опера", де донецький клуб провів презентацію аргентинського новачка, повідомляє офіційний сайт донеччан. 

"Я інтенсивно тренувався, аби згодом перейти до клубу вищого рівня. Зараз я маю намір зробити все можливе, щоб допомогти "Шахтарю". Хочу перевершити Луїса Адріано за кількістю забитих м'ячів. На тренуваннях під час збору я вже встиг зрозуміти, що гра "Шахтаря" відрізняється від мого попереднього клубу. З кожним днем я все краще розумію, що від нас вимагає головний тренер. Переді мною стоїть складне завдання, і мені слід докласти всіх зусиль. Буду намагатися показати найкращі результати", - запевнив 25-річний форвард.

Він також зазначив, що був би щасливий виступати за збірну України, якщо у не буде шансу грати за Аргентину.

"Якщо не буде шансу в моїй національній команді, вся сім'я була б рада, щоб я міг виступати за українську збірну. Це щось велике у футбольному сенсі для мене", - сказав Бланко Лещук.