Віта Семеренко відновила тренування

Українська біатлоністка Віта Семеренко приступила до перших тренувань після народження сина.

Про це розповів, президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак під час зустрічі з уболівальниками, повідомляє XSport.

"Вітаю з початком нового сезону, дивимося гонку і вболіваємо за наших. У мене все добре. Вже п'ятий день тренуюся. Спочатку тренажерний зал 40 хвилин, потім басейн - 35 хвилин. Передаю привіт всім уболівальникам, скоро побачимося!", - процитував Бринзак смс -повідомлення від Віти, яке він отримав під час старту змішаної естафети у шведському Естерсунді.

Нагадаємо, у вересні Віта Семеренко стала мамою, у неї народився син Марк. Її сестра Валентина Семеренко також тренується за індивідуальною програмою у словенській Поклюці і планує виступити в цьому сезоні.

Відзначимо, що Віта Семеренко входить у топ-10 найбільш стабільних біатлоністів в історії, які завойовували особисті медалі на кількох поспіль чемпіонатах світу та Олімпійських іграх. Вона була на подіумі 4 роки поспіль. Серед жінок вище стоять тільки Тура Бергер (7), Магдалена Форсберг (7) і Дар'я Домрачева (5).

Фото: Віта Семеренко планує повернутися у великий спорт / ФБ Віта Семеренко