Тренер монгольського борця на знак протесту проти рішення суддів роздягся до трусів

Фото

Після закінчення поєдинку за третє місце на олімпійському турнірі з вільної боротьби у вазі 65 кг незадоволений суддівством монгольський тренер зняв з себе одяг прямо на килимі.

Про це повідомляє агентство Reuters.

У поєдинку між атлетом з Монголії Мандахнараном Ганзоригійном і Іхтійором Наврузовим з Узбекистану перший вів в рахунку 7:6, проте після фінальної сирени судді присудили узбекові ще один бал за неправильний захоплення з боку Ганзоригійна.

При рівному рахунку, згідно з правилами, переможцем оголошувався узбецький борець, який здійснив прийом останнім. Тренери Ганзоригійна подали протест, який арбітри відхилили, що дало Наврузову ще один бал, і рахунок став 8:7 на його користь, пояснює сайт Гордон.

Незадоволений рішенням суддівської колегії, тренер Бямбаренчин Барнаа вибіг на килим і стягнув з себе сорочку і штани. Його насилу умовили залишити зал.

"Це був протест. Існує величезна проблема з суддівством. Три мільйони людей в Монголії чекали цієї бронзової медалі, а нас залишили ні з чим", – заявив розгніваний наставник.

У змаганнях з греко-римської боротьби українська делегація висловила невдоволення арбітражем фінального поєдинку в категорії 85 кг Українець Жан Беленюк поступився російському спортсменові Давиту Чакветадзе з рахунком 2:9. При цьому суддя поєдинку Темо Казарашвілі, на думку української сторони, судив на користь росіянина.