Бєланов: Україна має шанси вийти з групи

Знаменитий футболіст київського "Динамо", володар "Золотого м'яча" -1986, срібний призер Євро-1988 Ігор Бєланов розповів про перспективи збірної України на чемпіонаті Євро у Франції.

Володар Золотого м'яча "1986 року вважає, що у нашої команди є шанси вийти з групи, повідомляє прес-служба ФК "Динамо" (Київ)

 "На жаль, останніх контрольних матчів нашої збірної я не бачив, оскільки перебував на лікуванні в Ізраїлі. Судячи з відгуків, можна зробити висновок, що команда нині виглядає досить пристойно, всі хлопці вийшли на пік форми. Прогрес був помітний і під час відбірної кампанії. Це було явно видно від гри до гри, збірна додавала. Добре проявили себе лідери - Ярмоленко та Коноплянка. Підтягується до "основи" й молодь. Думаю, у цієї команди добрі перспективи. Вона має всі шанси вийти з групи, а що буде далі - важко передбачити ", - зазначив Бєланов.

У стартовому матчі з німцями, на думку зірки київського "Динамо 80-х років, багато для нашої збірної залежатиме від результату першого тайму.

 "Думаю, багато залежатиме від першого тайму, від того, хто заб'є перший м'яч, як наші хлопці проявлять себе на полі з перших хвилин, загалом, чимало факторів, - вважає Бєланов. - Найімовірніше, збірна України гратиме з Німеччиною від оборони, на контратаках. Але для того, щоб ловити суперника на контратаках, потрібно, щоб наші форварди бігли вперед, за спини захисникам команди-суперниці. Інакше буде важко. А ще нашим футболістам важливо відчувати підтримку уболівальників. Як і вся Україна, переживатиму за збірну. Я теж мав летіти до Франції на чемпіонат, але, швидше за все, не зможу через хворобу, тому дивитимуся матчі по телевізору".

Нагадаємо, Євро-2016 пройде на футбольних полях Франції з 10 червня по 10 липня. Перша для збірної України гра з Німеччиною відбудеться 12 червня.