Київське "Динамо" готуватиметься до сезону в Австрії

Київське "Динамо" готуватиметься до футбольного сезону в Австрії.

Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, відпустка київського "Динамо", яка почалася відразу після недавнього матчу з харківським "Металістом", триватиме до 15 червня - в цей день команда Сергія Реброва збереться в Києві і пройде традиційний медичний огляд. Звісно, мова йде лише про тих динамівців, які не будуть задіяні у своїх національних збірних для участі у фінальній частині Євро-2016.

"Починаючи з 16 червня "Динамо" розпочне тренування, які будуть проходити на клубній базі киян у Конча-Заспі. У такому режимі команда буде працювати протягом десяти днів, а 27 червня "біло-сині" відправляться на міжсезонний збір, який пройде в Австрії і триватиме два тижні. В його рамках "Динамо" проведе не менше п'яти контрольних матчів", - йдеться у повідомленні.

До Києва "Динамо" повернеться 10 липня і за кілька днів до матчу за Суперкубок України тренуватиметься на своїй базі в Конча-Заспі.

Остаточно дата проведення поєдинку за Суперкубок України поки не затверджена, але за попередньою інформацією, ця зустріч має відбутися 16 липня.