НСК "Олімпійський" запевнив, що арешт майна не позначиться на матчах

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» працює в штатному режимі та проводить активну підготовку до матчу 1/8 Ліги Чемпіонів між ФК "Динамо" Київ (Україна) та ФК "Манчестер Сіті" Манчестер (Англія), що відбудеться 24 лютого. 

Так прокоментували у прес-службі стадіону інформацію щодо арешту майна

"У зв’язку із можливим спекулюванням зазначеною інформацією, доводимо до Вашого відома, що стадіон працює в штатному режимі та проводить активну підготовку до матчу 1/8 Ліги Чемпіонів між ФК "Динамо" Київ (Україна) та ФК "Манчестер Сіті" Манчестер (Англія), що відбудеться 24 лютого 2016 року о 21:45", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що ситуація із заборгованістю бере початок ще в грудні 2012 року, коли держава припинила фінансування програми, яка була відкрита задля підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. "З боку держави не були погашені всі заборгованості з фінансування, саме тому і виникла ситуація із арештом майна НСК", - наголошується у повідомленні.

Наразі керівництво стадіону вживає всі можливі заходи щодо погашення заборгованості. До вирішення зазначеної проблеми долучені Міністерство молоді та спорту і профільний комітет Верховної Ради.

Нагадаємо, Державна виконавча служба заарештувала майно державного підприємства "Національний спортивний комплекс Олімпійський" за борги.