Тейшейра: Шкода, що не виграю із "Шахтарем" Лігу чемпіонів

Тепер вже екс-футболіст донецького "Шахтаря" бразилець Алекс Тейшейра, який перейшов до китайського клубу "Цзянсу Сайнті",  попрощався з українськими уболівальниками.

Атакуючий хавбек зазначив, що він завжди мріяв виграти із "Шахтарем" Лігу чемпіонів УЄФА, повідомляє офіційний сайт "гірників"

"Я пережив у "Шахтарі" багато щасливих моментів. Завоював як різні трофеї, так і повагу до себе. Нині готовий рухатися до нових цілей і відкриттів у своєму житті. Звичайно, я засмучуюся через те, що залишаю в Україні багато друзів і людей, яких знав. Буду дуже сумувати. Думаю, кожен футболіст "Шахтаря" хоче виграти Лігу чемпіонів з цією командою. На жаль, тепер у мене не буде можливості у складі "гірників" завоювати те, до чого ми всі йшли, чого давно хотіли і до чого прагнемо нині. Найголовніша мета - залишатися таким же, яким я був у "Шахтарі", особливо останнім часом. А ще - допомагати своїй команді здобувати перемоги, виводити її на топ-рівень, бути чемпіоном і кращим бомбардиром", - сказав Тейшейра.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 лютого, "Шахтар" офіційно оголосив про перехід Тейшейри до китайського клубу "Цзянсу Сайнті". Трансферна вартість гравця склала 50 мільйонів євро.