Легкоатлети назвали кращих спортсменів грудня

Федерація легкої атлетики України (ФЛАУ) за підсумками голосування серед членів Ради ФЛАУ, представників ЗМІ та вболівальників (у мережі Facebook) визначила кращих легкоатлетів грудня в Україні.

Про це повідомляє офіційний сайт ФЛАУ.

"У чоловіків найкращим визнано Василя Коваля, який посів 13-е місце на чемпіонаті Європи з кросу у Єрі (Франція), подолавши  дистанцію 10 117 метрів за 30 хвилин 33 секунди. У жінок поза конкуренцією була Вікторія Погорєльська. В останньому місяці минулого року в її активі перемога на міжнародних змаганнях в Іспанії - з кросу у Кінтанарі-де-ла-Орден (8 км - 27.37), друге місце на міжнародних змаганнях з бігу на шосе у Кревільєнті (10 км - 34.57) та друге місце на міжнародних змаганнях з бігу на шосе у Кастеллонні (10 км - 34.26)", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, кращою легкоатлеткою країни у 2015 року було визнано Людмилу Оляновську, яка здобула бронзову нагороду на пекінському чемпіонаті світу у спортивній ходьбі на 20 км, встановивши рекорд України. Кращим легкоатлетом країни вдруге поспіль став стрибун у висоту Богдан Бондаренко, який виграв "срібло" чемпіонату світу-2015.

Фото: uaf.org.ua