Валерій Залужний та Ліна Костенко стали Почесними громадянами Києва

Фото

Київрада нагородила званням «Почесний громадянин Києва» колишнього Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та поетесу і письменницю Ліну Костенко.

Про це у Фейсбуці повідомив київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Сьогодні столиця, рішенням Київради, висловила свою шану та повагу і нагородила званням «Почесний громадянин Києва» двох людей, які є справжніми моральними авторитетами для киян і всіх українців, – Ліну Костенко та Валерія Залужного», – поінформував Кличко.

Він підкреслив, що Костенко протягом багатьох років уособлює незламність та вільну й талановиту душу українців, дух свободи та сміливості.

Також мер Києва зауважив, що Київрада відзначила Залужного за його особисті заслуги під час оборони столиці та в захисті державного суверенітету і свободи України.

Читайте також: Кличко вручив меру Брюсселя відзнаку «За сприяння обороні Києва»

«Був дуже радий вручити відзнаки Ліні Костенко та Валерію Залужному вдома у Ліни Василівни», – додав київський міський голова.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський присвоїв колишньому головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному звання Героя України.

Фото: Фейсбук Віталій Кличко