Журнал Time включив Єрмака у список 100 найвпливовіших людей року

Журнал Time опублікував у середу, 17 квітня, список 100 найвпливовіших людей планети у 2024 році.

Як передає Укрінформ, відповідний перелік розміщений на сайті журналу.

У списку шість категорій. Єрмак увійшов у категорію «Лідери» разом із прем'єр-міністром Італії Джорджею Мелоні, президентом Аргентини Хав'єром Мілеєм, главою польського уряду Дональдом Туском, удовою Олексія Навального Юлією та іншими.

До «Титанів» Time відніс, зокрема, гендиректора Microsoft Сатью Наделлу, засновника й голову корпорації Oracle Ларрі Еллісона, чемпіона світу у «Формулі-1» Макса Ферстаппена.

«Новаторами» стали, серед інших, американська акторка, режисерка й активістка Америка Феррера, гансько-шотландська архітекторка, науковиця та письменниця Леслі Локко та активістка Офелія Даль, яка вже декілька десятиліть бореться за права бідних людей.

У категорії «Кумири» - австралійська співачка й акторка Кайлі Міноуг, американська акторка, співачка та письменниця Тараджі Пенда Генсон, кінорежисер Софія Коппола та інші.

Британська співачка Дуа Ліпа, американська акторка Да'Він Джой Рендольф, американська письменниця Лорен Грофф та інші потрапили до категорії «Діячі мистецтва».

Читайте також: Журнал Time назвав претендентів на звання «Людина року 2023»

До категорії «Інноватори» увійшли, зокрема, гендиректор Nvidia Дженсен Хуанг, глава Об'єднаної профспілки автобудівників США Шон Файн, імунолог із Єльського університету Акіко Івасакі.

Як повідомляв Укрінформ, у список 100 найвпливовіших людей планети у 2023 році за версією журналу Time потрапили перша леді України Олена Зеленська та лауреатка Нобелівської премії миру Олександра Матвійчук.

Фото: Guillaume Herbaut - Agence VU/Redux