Вбивство родини, вітражі Маріуполя та лютневі підсніжники

Фото тижня

Україна продовжує протистояти повномасштабному вторгненню РФ. Життя під час війни фіксують фотокореспонденти Укрінформу.

Що потрапило в об’єктиви цього тижня – дивіться у добірці світлин.

Фото: В’ячеслав Мадієвський

Полум’я та стовп чорного диму здіймаються над місцем пожежі на місці влучання російських БпЛА у нафтобазу, з якої стався витік палива, у Немишлянському районі Харкова, 10 лютого 2024 року.

Фото: В’ячеслав Мадієвський

Рятувальники виносять у мішку рештки однієї із жертв пожежі у приватному будинку, спричиненої влучанням російських БпЛА у нафтобазу, з якої стався витік палива, у Немишлянському районі Харкова, 10 лютого 2024 року.

Фото: Володимир Тарасов

Вирва, що утворилася внаслідок падіння уламків збитої російської ракети, Київська область, 15 лютого 2024 року.

Фото: Анастасія Смольєнко

Чоловік проїжджає на велосипеді повз житлову багатоповерхівку, пошкоджену внаслідок ракетного обстрілу російськими військами, Львів, 15 лютого 2024 року.

Фото: Ніна Ляшонок

Зруйнований унаслідок обстрілів військами РФ будинок на центральній вулиці міста, Херсон, 8 лютого 2024 року.

Фото: В’ячеслав Мадієвський

Учасники церемонії прощання із Ольгою та Григорієм Путятіними, їхніми трьома дітьми, які загинули внаслідок атаки безпілотників і спричиненої нею масштабної пожежі у ніч на 10 лютого, біля трун, Харків, 12 лютого 2024 року.

Фото: Руслан Канюка

Військовослужбовці несуть труну під час церемонії прощання із загиблою на фронті бойовою медикинею "Карпатської Січі" з Німеччини Діаною Вагнер на території Михайлівського Золотоверхого монастиря, Київ, 14 лютого 2024 року.

Фото: Анастасія Смольєнко

«Валентинка» посеред розбитого скла на підлозі у пошкодженій внаслідок ракетного обстрілу російськими військами школі у Львові, 15 лютого 2024 року.

Фото: Анастасія Смольєнко

Люди у вагоні ретропоїзда "Потяг до тебе", який Укрзалізниця запустила до Дня святого Валентина, Львів, 14 лютого 2024 року.

Фото: Кирило Чуботін

Чоловік іде пішохідним переходом повз жінку, яка продає квіти в День закоханих, Київ, 14 лютого 2024 року.

Фото: Олександр Лапін

Акція-нагадування про військовополонених Маріупольського гарнізону вчергове відбулася на Європейській площі у Вінниці, 10 лютого 2024 року.

Фото: Кирило Чуботін

Учасники акції-нагадування про українських військовополонених, яку організували родини захисників Азовсталі, біля станції метро "Деміївська", Київ, 11 лютого 2024 року.

Фото: Руслан Канюка

Командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов під час відкриття у столиці першого рекрутингового центру військового формування, Київ, 10 лютого 2024 року.

Фото: Ніна Ляшонок

Жінка продає пиріжки на вулиці в місті Очаків, яке постійно обстрілюють росіяни, Миколаївська область, 14 лютого 2024 року.

Фото: Юрій Рильчук

Зображення відомої гуцулки Чукутихи на дерев’яному будинку, Яремче, Івано-Франківська область, 11 лютого 2024 року.

Фото: Анастасія Смольєнко

Експонат виставки фотопроєкту маріупольського журналіста, дослідника Івана Станіславського "Обережно Крихке!", у межах якої були представлені фото вітражів з Маріуполя, які, ймовірно, знищили російські війська, в офісі Mariupol Reborn, Львів, 10 лютого 2024 року.

Фото: Кирило Чуботін

Туман у Києві, 11 лютого 2024 року.

Фото: Дмитро Смольєнко

Краєвид, що відкривається з острова Хортиця, Запоріжжя, 14 лютого 2024 року.

Фото: Юлій Зозуля

Люди на пляжі "Ланжерон", Одеса, 10 лютого 2024 року.

Фото: Юлій Зозуля

В Одесі взимку розквітли підсніжники, 9 лютого 2024 року.