Київстар та Helsi.me продовжують співпрацю для надання безкоштовних медичних консультацій українцям

Медична інформаційна система Helsi.me та телекомоператор Київстар продовжують стратегічне партнерство задля підтримки населення та лікарів у складних умовах воєнного часу.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі компанії.

"У березні 2022 р. Helsi.me оновили сервіс консультацій лікарів для всіх українців і відтепер онлайн прийоми, в тому числі у лікарів приватних медичних закладів, – безкоштовні. Онлайн прийоми проводять лікарі всіх 75+ спеціальностей, як державних, так і приватних медичних закладів. Усі лікарі зареєстровані в Національній системі ЕСОЗ, їх дані та кваліфікація підтверджені МОЗ. Прийом у медичного працівника будь-якої спеціальності тепер доступний без спеціального направлення від сімейного лікаря та без підписаної декларації. Записатися на віддалений прийом до лікаря можна незалежно від місцезнаходження", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до сервісу щодня приєднуються медики зі всієї України, навіть ті, які зараз перебувають за кордоном. Індивідуальний графік і розклад консультацій можна переглянути в профілі кожного окремого лікаря.

"Щоб записатися на безкоштовний віддалений прийом необхідно перейти у розділі онлайн консультація або через застосунок Helsi, обрати лікаря потрібної спеціальності незалежно від регіону та зручний час для вашого прийому. Після спілкування з лікарем усі необхідні деталі консультації будуть відображені в кабінеті користувача Helsi", - наголосили у компанії.

У Київстарі підкреслили, що вдячні медикам, які щодня демонструють свій героїчний професіоналізм у надскладних умовах воєнного стану та роблять усе можливе, щоб врятувати українців.

"Тож за власною ініціативою, спираючись на дані публічних офіційних ресурсів, компанія відслідковує критичні точки воєнних дій в Україні та прийняла рішення нарахувати додаткові хвилини та безлімітний інтернет медичним співробітникам у регіонах активних бойових дій. Йдеться про території Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей. Медики-абоненти компанії, які знаходяться в «гарячих» зонах та номери яких внесені до реєстру медичних працівників Helsi.me* отримають по 300 додаткових хвилин на мережі інших операторів по Україні, а також відкритий доступ до безлімітного інтернету на 30 днів без додаткової оплати", - зазначили в пресслужбі.

Як повідомлялося, завдяки мобільному оператору Київстар цифрові медичні послуги, що надаються у рамках електронної системи Helsi.me, стали більш доступними для населення. Оператор не списує з рахунків абонентів пакетні мегабайти при завантаженні і користуванні мобільним додатком та сайтом Helsi.me. Мобільний додаток Helsi доступний для завантаження на Play Market https://bit.ly/3fNe5gW та App Store https://apple.co/2JgAcjU.

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на кінець 2021 року обслуговував 26,2 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар.

Helsi.me — це сервіс запису на медичні послуги і безпечного зберігання медичних даних. Сервіс дозволяє пацієнтам швидко і зручно записуватись на прийом до лікаря, діагностику, аналізи, вакцинацію і замовляти медикаменти. Лікарням – брати участь у реформі Міністерства охорони здоров’я і впорядкувати роботу клінік. Через сайт і додаток Helsi.me щомісяця записуються на прийом понад 2,5 млн пацієнтів. Системою користуються понад 1300 установ охорони здоров’я і 49 000 лікарів по всій Україні.