Українців закликають не заповнювати Google-форми з проханням про допомогу ВМС ЗСУ

Військово-Морські Сили Збройних Сил України закликають громадян не заповнювати Google-форми з проханням про допомогу ВМС ЗСУ, бо їх розповсюджують псевдоволонтери. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм Міністерства оборони.

«Військово-Морські Сили ЗСУ застерігають: у мережі з'явилось повідомлення з посиланням на Google-форму, де псевдоволонтери звертаються з проханням про допомогу Військово-Морським Силам ЗС України у комплектуванні підрозділів судномеханіками і електромеханіками. У зазначеній Google-формі користувач має надати свої особисті дані. Закликаємо не надавати особисту інформацію та не переходити за посиланням», - йдеться у повідомленні.

Тим, хто хоче проходити службу у Військово-Морських Силах ЗС України варто звертатися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.