Волонтер із Польщі закупив та привіз в Україну тактичні бронежилети

Польський волонтер збирає інформацію про потреби українців і поставляє необхідне. 

Про це повідомляє Державна прикордонна служба у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Я з Живця, маленького польського міста. Ми підтримуємо Україну, як можемо, доставляючи всі необхідні речі. Все, що ми можемо організувати, я доставляю сюди сам. Ми зібрали близько 5 тисяч євро за добу, за вчора. У мене тактичні жилети. Люди допомагають збирати це все. Через декілька годин поїду до Польщі, а потім знову сюди (в Україну - ред.)», - розповів польський волонтер.

В Україні триває війна з російськими загарбниками. Вони бомблять українська міста, руйнуючи соціальну інфраструктуру та спричиняючи гуманітарну катастрофу.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.