Ткаченко оголосив про створення інформаційного полку

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко оголосив про створення інформаційного полку.

Як передає Укрінформ, про це Ткаченко повідомив у Телеграмі.

"Наш МКІП спільно з українськими креативниками та журналістами об’єднався в інформаційний полк ₩AW: War Against War", – ідеться у повідомленні.

Інформаційні війська створюватимуть відео та тексти різними мовами, розраховані на різну аудиторію: світ, Україна, росія.

"Українці спостерігають шалену кількість інформації, яку генерують та створюють волонтери з різних сфер. І це надзвичайно важливо, адже всі вони посилюють інформаційний спротив нашої країни та показують правду світу. Сьогодні будь-який ролик або фото – це не просто контент. Це підняття бойового духу та доказова база проти злочинних дій російської федерації щодо України. І ми маємо збільшувати їхню кількість, аби не залишити ворогу жодного шансу на пропагандистську брехню", – зазначив міністр.

Він закликав українців поширювати ролики та тексти на всіх доступних майданчиках.

"Зараз для нашої країни дуже важливі інформаційна підтримка та солідарність у діях. Усі ми маємо бути об'єднані в інформаційному контексті цієї кривавої війни. Єдиним фронтом легше перемагати", – наголосив Ткаченко.

Підписатися на контент інформаційного полку можна за посиланнями: Інстаграм, Канал у Телеграмі, ₩AW на сайті МКІПYouTube МКІП, ₩AW Плейлист на ютубі МКІП.

Контактна форма для всіх, у кого є можливість сприяти дистрибуції відеоконтенту, – за посиланням.

Контактна форма для креативних команд, котрі бажають співпрацювати з ₩AW, – за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 8 березня Ткаченко поінформував, що членство росії та білорусі у Міжнародній раді організацій фольклорних фестивалів та традиційних мистецтв призупинено.