Зеленський вважає, що інформпростір перенасичений «повномасштабною війною»

На сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо «глибокої повномасштабної війни» з боку РФ. Навіть вже кажуть про «відповідні дати».

Так Президент України Володимир Зеленський відповів на запитання іноземних журналістів на брифінгу на Херсонщині, передає Укрінформ.

«Ми працюємо у щоденному режимі і вдячні всім за допомогу, зокрема, розвідкам інших держав. Як держава ми повинні розраховувати на себе, перш за все. Ми повинні бути готовим у будь-який день. Я вважаю, що на сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо «глибокої повномасштабної війни» з боку РФ. Навіть вже кажуть про «відповідні дати». Ми розуміємо що ризики є. І якщо є у когось додаткова інформація щодо «100-відсоткового вторгнення», починаючи з 16 лютого в Україну, давайте нам цю інформацію», - сказав Президент.

Зеленський заявив що українська сторона бере до уваги інформацію всіх іноземних спецслужб, зокрема і США. «Ми отримаємо інформацію з багатьох джерел і від української розвідки також, і я не вважаю українську розвідку гіршою за інші», - наголосив він.

Водночас він заявив, що щоденно спілкується з керівництвом різних країн, бо вважає, що дипломатичний шлях - єдиний шлях щодо деескалації і де окупації.

Читайте також: МЗС закликає зберігати спокій та не сіяти паніку

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині, поблизу адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом, розпочалися тактико-спеціальні навчання МВС, за демонстрацію дій підрозділів на місці спостерігав Президент Володимир Зеленський.

Читайте також: Кулеба і Ткаченко закликали журналістів покладатися на факти у висвітленні конфлікту з РФ

Президент заявив, що Україна готова до будь-якого розвитку подій, що стосуються російської агресії.