Міністри щотижня інформуватимуть українців про безпекові питання - Резніков

З метою покращення інформування громадян щодо ситуації в секторі безпеки та оборони відбуватимуться щотижневі брифінги профільних міністрів.

Як повідомляє Укрінформ, про це в ефірі «Свобода слова» на ICTV заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Прийнято рішення і кожного тижня тепер один міністр буде давати свій брифінг: Дмитро Кулеба (міністр закордонних справ України – ред.) в середу, я - в четвер, Денис Монастирський (міністр внутрішніх справ України – ред.) - в п’ятницю. Тобто кожен з міністрів, який має відношення або до сектору безпеки і оборони, або зовнішньо-політичне відомство буде давати брифінг та детально розповідати що відбувається в країні та навколо країни», - зазначив Резніков.

Читайте також: Ударної групи російських військ для наступу на Україну наразі немає - Резніков

Як повідомляв Укрінформ, під час вебінару «Ефективна ‌ ‌протидія‌ ‌дезінформації:‌ ‌Міжнародні‌ ‌та‌ ‌українські‌ ‌тенденції» ‌ ‌‌керівник‌ ‌Центру‌ ‌стратегічних‌ ‌комунікацій‌ ‌та‌ ‌інформаційної‌ ‌безпеки‌ ‌при‌ ‌Міністерстві‌ ‌культури‌ ‌та‌ ‌інформаційної‌ ‌політики‌ Ігор‌ ‌Соловей заявив, що інформаційна політика Росії на сьогодні є агресивною та спрямованою на супровід гібридної війни проти України. Водночас Україна за останні роки навчилась протистояти дезінформації.