Після сутички з ФОПами під Радою до поліції доставили двох осіб

Відео

Заходи у центрі Києва завершено, і за порушення правопорядку до відділу поліції правоохоронці доставили двох осіб.

 Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

«Із ними спілкуються слідчі, згодом їхнім діям буде надано правову оцінку», - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що в урядовому кварталі пройшла акція за масової участі громадян і що з метою забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Нацгвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу несли службу у посиленому режимі.

«Під час заходу деякі учасники акції провокували штовханину з правоохоронцями, нецензурно висловлювались, блокували рух авто. Окрім того, учасники кидали піротехнічні засоби, внаслідок чого постраждала жінка-учасниця акції. Правоохоронці доставили до Печерського районного управління поліції двох осіб», - уточнюється у повідомленні.

Також під час цих заходів було пошкоджено службовий автомобіль.

Наразі поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок на вулицях Києва.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю під стінами Верховної Ради проходив мітинг підприємців, які виступали за відтермінування запровадження РРО.

Акції підприємців тривають з минулого року. Зокрема, раніше вони вимагали надати їм можливість працювати в умовах карантину.

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.