Міністри на YES “вираховували” формулу щастя для України

Міністри на конференції YES 2019 обговорили формулу щастя для України.

Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України.

"Про те, що якісна освіта зробить щасливими дітей, про високі доходи та гідні пенсії, інновації та можливості, які запропонує нова команда і які її бачення розвитку країни говорили нові члени уряду у дискусії «Уряд для Щастя?» в рамках 16 щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі». Однією з основних тем цьогорічного заходу стало бачення щастя", - йдеться у повідомленні.

Так, віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров переконаний, що зараз в Кабінеті міністрів працює команда щастя.

"Щастя в нашій роботі - це чіткі цілі, енергія, щоб їх досягти, та підтримка команди. Тоді все вийде", - підкреслив він.

За словами міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова, його бачення цього поняття - "це фінансова безпека - високі доходи і гідні пенсії, інновації, відкриті ринки і доступ до капіталів, конкуренція".

Читайте також: Бородянський: Спорт - це вид спілкування, яким можна пояснити дитині що таке чесна конкуренція

В тому, що уряд створить можливості, щоб люди були щасливими запевнив міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський. "У роботі як в спорті: спершу не все вдається, але з часом стає краще - це і є щастя", - підкреслив він.

16 щорічна зустріч, яка проходить 12-14 вересня у Києві, присвячена темі державного управління заради щастя, зокрема, аналізу основних проблем сьогодення, пов'язаних з цим.