На будівництво житла для прикордонників виділили 200 мільйонів

На будівництво житла для прикордонників у 2019 році виділено 200 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

“У 2019 році на фінансування житлового будівництва виділено 200 мільйонів гривень. Частина коштів буде спрямована на завершення будівництва декількох об’єктів з високим ступенем готовності, що дозволить отримати у цьому році понад 400 квартир. Збудоване у Києві, Ужгороді, Чернігові, Могилів-Подільському, Подільську, смт Музиківці Херсонської області та у відділі прикордонної служби “Бердянськ” Бердянського загону виділятиметься у першу чергу для учасників бойових дій”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також за ці кошти продовжуватиметься виконання будівельних робіт на перехідних об’єктах 2018 року, зокрема в Одесі, Черкасах та Глухові. Окрім того, заплановане фінансування на завершення проектних робіт, що надасть змогу розпочати будівництво багатоквартирних житлових будинків у Києві, Маріуполі, Харкові, Херсоні, Житомирі та Могилів-Подільському.

Читайте також: Українські прикордонники затримали двох іноземців, яких шукав Інтерпол

У МВС уточнили, що загалом для поліпшення соціально-побутових умов прикордонників упродовж 2014-2017 років було збудовано (реконструйовано) та отримано близько 1 тисячі квартир та кімнат.