УЗ залучила до прибирання снігу понад 1300 залізничників

Укрзалізниця залучила минулої доби до прибирання снігу на об'єктах інфраструктури понад 1300 залізничників.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Через негоду в Україні впродовж 2 грудня Укрзалізниця продовжила роботу зі снігоборотьби. Основні заходи проводилися на території двох регіональних філій: Південно-Західної та Одеської залізниць, де працював 1341 залізничник та було задіяно 2 снігоочисні колійні машини", - зазначається в повідомленні.

Загалом залізничники прибрали від снігу понад 2 тис. стрілочних переводів та 193 пасажирські платформи. За добу вивезено понад 1 тис. куб. м снігу.

Укрзалізниця закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через погодні умови, бути уважними та слухати оголошення на вокзалах. У разі виникнення зауважень та пропозицій щодо обслуговування пасажирів просимо інформувати на гарячу лінію "Якість та сервіс" за номером: 0800-50-3111.

Читайте також: В Укрзалізниці пояснили тригодинну затримку потяга Лисичанськ–Ужгород

Загалом для очищення станцій та платформ від снігу залізничники підготували 110 снігоочисних та 85 снігоприбиральних машин, а до зимових перевезень - 2812 вагонів, з яких 2178 – на комбінованому опаленні та 634 – на вугільному.

Фото: прес-служба Укрзалізниці