Аброськін розповів, як просувається слідство у справі вбивства “Сармата”

У рамках розслідування вбивства бердянського активіста і учасника бойових дій на Донбасі Віталія Олешка з позивним "Сармат" затримали п’ятьох осіб.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін під час наради з керівництвом ГУ Нацполіції в Запорізькій області, інформує прес-служба відомства.

"На сьогодні вже затримано 5 осіб, причетних до скоєння злочину. Останнім із затриманих став 38-річний мешканець Донецької області. Всім підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

За словами Аброськіна, поліцейські також затримали ще кількох осіб за інші тяжкі та особливо тяжкі злочини, які обгрунтовано підозрюються у причетності до скоєння резонансного вбивства.

"Як я і обіцяв жінці померлого, замовники та організатори вбивства будуть встановлені, затримані та притягнуті до кримінальної відповідальності”, - наголосив заступник голови Нацполіції.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві "Сармата" взяли під варту - Аброськін

Як повідомляв Укрінформ, Віталій Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо".

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

15 вересня поліція оголосила, що затримала підозрюваного у замовленні та організації вбивства "Сармата".