Стало відомо, хто досліджуватиме ставлення українців до євроінтеграції

ГО "Центр "Соціальні індикатори" наказом Держкомтелерадіо визначено виконавцем базових якісних соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про держполітику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

Про це повідомляє прес-служба комітету

"Саме ця громадська організація стала переможцем відкритих торгів із закупівлі "Послуги з опитування громадської думки (послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України), 2 лоти, код ДК 021:2015: (CPV) 79320000-3", - ідеться в повідомленні.  

Як зазначається, відповідно до наказу Держкомтелерадіо протягом 30 календарних днів з дати підписання договору про закупівлю послуг ГО "Центр "Соціальні індикатори" проведе соціологічні дослідження щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України у центральному, північному, південному, західному та східному регіонах; Донецькій та Луганській областях України.   

Читайте також: Родинні радості: українці розказали, що приносить найбільше щастя

Дослідження проводиться на виконання п.12 Плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 року № 109-р, та п. 9 Плану заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції України на 2018 - 2021 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 року № 272-р.

З текстом наказу та кошторисами витрат на послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції України можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо за цим посиланням.