Запобіжний захід: став відомий час суду у справі про напад на Найєма

Шевченківський райсуд Києва розгляне обрання запобіжного заходу для трьох нападників на народного депутата Мустафу Найєма у середу, о 15:30.

Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив брат нардепа Масі Найєм.

«Суд по обранню запобіжного заходу трьом нападникам на Мустафу буде о 15:30, суддя Мєлєшак. Шевченківський суд, вулиця Дегтярівська 31а», - написав він. 

Як повідомлялося, на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшли клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно: Саітова Магомеда-Саліха Арбуєвича, Темербулатова Умолта Руслановича, Саітова Ахмеда-Абубакаровича, підозрюваних у здійсненні хуліганського дій стосовно народного депутата  Мустафи-Масі Найєма.

Читайте також: З'явилося відео нападу і побиття Найєма: нападників було п'ятеро

30 квітня в центрі Києва народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм потерпів у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план "перехоплення", автомобіль знайдено і затримано трьох людей. Ще одну людину, яка вдарила Найєма, розшукують.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "Хуліганство" та "Умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".