З'явилося відео нападу і побиття Найєма: нападників було п'ятеро

Відео

Участь у конфлікті з депутатом Мустафою Найємом, який внаслідок сутички отримав тілесні ушкодження, брали п'ять нападників.

Про це свідчать дані відеозапису, який ввечері 1 травня оприлюднив Олександр Кузьменко у Facebook, пише "Українська правда"

На відео зафіксовано момент конфлікту з 5 чоловіками, які оточили Найєма і один з них після словесної перепалки завдає йому кілька ударів в обличчя. При цьому учасники конфлікту перебували у просторі між трьома машинами, дві з яких перекривали рух машині нардепа.

Брат нардепа Масі Найєм зазначив, що на відео - лише початок інциденту, який продовжився неподалік, з іншого боку будівлі "Арена-Сіті", що на Бесарабській площі.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план "перехоплення", автомобіль знайдено і затримано трьох людей. Ще одну людину, яка вдарила Найєма, розшукують.

Читайте також: Нападник на Найєма вилетів до Баку за 2 години після бійки - прокуратура

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "Хуліганство" та "Умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".