Саакашвілі прийшов на допит до ГПУ

Оновлено

Лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі прийшов до Генеральної прокуратури на допит у рамках розслідування своєї справи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу

"Я офіційно отримав повістку, виконав вимогу цієї повістки. Тому я тут. Я буду виконувати всі вимоги закону", - сказав Саакашвілі.

Він також зауважив, відповідаючи на запитання журналістів, що зіткнення під Жовтневим палацом, які стались у неділю - це була провокація ФСБ. 

Саакашвілі наголосив, що категорично проти нових майданів в Україні.

"Я проти будь-якого любого появу насильства. Україні не потрібні майдани", - сказав він. 

Читайте також: Фріз виступає за екстрадицію Саакашвілі

Як повідомляв Укрінформ, прихильники "Руху нових сил" у неділю здійснили спробу штурму Міжнародного центру культури і мистецтв в Києві.

11 грудня Печерський райсуд Києва залишив клопотання прокуратури про цілодобовий домашній арешт екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі без задоволення.

Сторона обвинувачення виступала з клопотанням про цілодобовий домашній арешт Саакашвілі строком на 2 місяці за місцем його проживання на вул. Костьольна у м. Києві.

Правоохоронці затримали Саакашвілі 8 грудня у Києві. Йому інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їх злочинної діяльності (ч. 2. ст. 256 Кримінального кодексу України).