Банду "фейкових поліцейських" арештували без права на заставу

Фото

Корольовський районний суд Житомира арештував без права внесення застави дев'ятьох затриманих псевдополіцейських, яких підозрюють у розбійних нападах.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Судове засідання відбулося сьогодні, 15 грудня. Рішення суду передбачає взяття під варту без права внесення застави стосовно усіх дев’ятьох підозрюваних", - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що зловмисників затримали 13 грудня на території Запорізької області поліцейські та працівники СБУ. Правоохоронці доставили затриманих на Житомирщину та оголосили про підозру у готуванні до вчинення злочину.

"Слідчі поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зловмисникам інкримінують вчинення злочинів, передбачених, зокрема, ч. 4 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин…), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), а також за ч. 2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини)", - повідомили у прес-службі.

Зазначається, що вилучені речові докази допоможуть в розслідуванні правопорушень, у вчиненні яких підозрюються члени цієї групи.

Читайте також: Поліція впіймала гастролерів з "ДНР", що відібрали в ювелірів 30 кілограмів золота

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявляв, що по справі банди "фейкових поліцейських" проведено близько 30 обшуків.