Проти депутата Парасюка відкрили справу за побиття поліцейського

У Маріуполі за фактом побиття поліцейського народним депутатом Володимиром Парасюком відкрито кримінальне провадження.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник  відділу  комунікації Головного  управління Нацполіції в Донецькій області Наталя Шиман

«4 грудня у Маріуполі по закінченню засідання Апеляційного суду Донецької області щодо зміни запобіжного заходу двом екс-добровольцям, підозрюваним в розбійному нападі, та оголошення рішення суддів народний депутат вдарив одного поліцейського та пошкодив техніку іншому», - написала Шиман, опублікував відповідне відео із зали суду.

Вона зазначила, що обидва правоохоронці знаходилися при виконанні службових обов’язків та здійснювали відеозйомку судового засідання з метою фіксації можливих порушень громадського порядку.

Читайте також: "Був один поштовх і словоблудство": Гелетей про сутичку з Парасюком

«Події за участі нардепа зафіксовані на відео. Співробітник поліції звернувся до лікарні, де йому було діагностовано струс головного мозку та забій», - констатувала Шаман.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.