Каськів обіцяє відшкодувати державі збитки незалежно від рішення суду

Колишній голова Держкомінвестпроекту Владислав Каськів обіцяє відшкодувати завдані державі збитки незалежно від рішення суду.

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Для того, щоб припинити спекуляції щодо збитків державі, вирішив їх відшкодувати незалежно від кінцевого рішення суду. З цих же причин вирішив самостійно оплатити переліт", - написав він.

Каськів підкреслив, що добровільно повернувся в Україну. "Ще 18 вересня я звернувся до Республіки Панама з проханням надати згоду добровільно приїхати в Україну. 27 жовтня Верховний суд Панами задовольнив моє прохання, зафіксувавши невідкличні міжнародні гарантії України не висувати додаткових звинувачень", - зауважив Каськів.

Він наголосив, що його повернення відбулося у повній відповідності до передбачених міжнародним законодавством і законами України процедур, враховуючи його добровільний характер.

Читайте також: Суд відпустив Каськіва під заставу 160 тисяч

Як повідомляв Укрінформ, Каськіва екстрадували в Україну із Панами. У середу, 1 листопада, Печерський районний суд обрав для Каськіва запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 160 тис. грн.

Екс-голову Держінвестпроекту підозрюють у розкраданні в 2012-2013 роках 7,5 млн грн державних коштів за укладеним договором про надання фіктивних рекламних послуг з ТОВ "Глорія".