Суд відправив на гауптвахту підполковників, які п'яними охороняли арсенал із ракетами

Олександрівський районний суд Кіровоградської області засудив до гауптвахти командира та заступника командира однієї з військових частин на Кіровоградщині, які п'яними охороняли арсенал.      

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"У понеділок, 02.10.2017, Олександрівський районний суд Кіровоградської області, розглянувши адміністративні протоколи, складені військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону, виніс рішення стосовно командира та заступника командира однієї з військових частин на Кіровоградщині, що підпорядковується Центральному ракетно-артилерійському управлінню Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що 27 вересня 2017 року вказані підполковники, перебували у стані алкогольного сп’яніння на робочому місці, де, крім іншого, зберігаються 4,5 тис тонн боєприпасів (зокрема, ракети до системи "Точка-У").

Читайте також: Склад з ракетами дальньої дії охороняли п'яні офіцери – Матіос

За наслідками судового розгляду протоколів, складених військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України 28.09.2017 за ч. 3 ст. 172-20 КУпАП вищевказаним офіцерам призначено покарання у виді арешту з утриманням на гауптвахті строком на 10 діб.