У заступника глави Нацполіції вкрали службове авто

Поліція розслідує викрадення службового автомобіля, який належить Національній поліції України.

Про це повідомляє Департамент комунікації Нацполіції України з посиланням на очільника відомства Сергія Князєва.

«На розшук машини орієнтовано особовий склад Київської області та прилеглих регіонів, як це відбувається зазвичай при викраденнях автомобілів. Гарантую, що знайдемо», - підкреслив голова Нацполіції.

Водночас у поліції підкреслили, що викрадений автомобіль зовні виглядав як цивільний.

«Факт незаконного заволодіння транспортним засобом, який належить Національній поліції України, мав місце. Зовні викрадений автомобіль виглядав як цивільний. Будь-яких засобів, пристроїв, чи механізмів, які могли б вказувати на те, що це поліцейський транспортний засіб, у нього не було», - йдеться у повідомленні.

Кримінальне провадження за цим фактом розслідує поліція Київської області.

Разом з тим у відомстві не уточнили, хто користувався цим службовим автомобілем та марку авто.

Читайте також: У Венесуелі із зоопарку вже крадуть тварин, аби з’їсти

Тим часом у соцмережах була інформація, що автомобіль викрадено у заступника голови Нацполіції України - керівника патрульної поліції Олександра Фацевича.

Зокрема, як повідомляв на своїй сторінці у Facebook журналіст Сергій Мальнев, йдеться про автомобіль Lexus GX, який викрали у Фацевича.

«У заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича... Викрали службовий, поліцейський Lexus GX. Зняли з балансу МВС, можна сказати. Безвісти зник він 11 серпня вночі з-під будинку водія на Боголюбова», - написав Мальнев. 

Сьогодні журналісти намагались взяти коментар у самого Фацевича після церемонії вручення працівникам поліції охорони відзнак Європейської поліцейської асоціації. Однак Фацевич вирішив не коментувати інцидент.