Адвокат Антіпова запевняє суд, що той не втече до "ЛНР"

Адвокат затриманого колишнього керівника Луганської податкової адміністрації Олександра Антіпова заявив, що його підзахисний не втече до "ЛНР", бо раніше перебував у полоні бойовиків.

Про це він заявив у Печерському райсуді Києва у відповідь на заяву сторони обвинувачення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо заяви прокурора, що Антіпов зареєстрований у Луганську і може виїхати до "ЛНР" чи "ДНР", то мушу сказати, що раніше він був затриманий бойовиками "ЛНР", утримувався ними у підвалі і був підданий нелюдському поводженню. Таке формулювання (щодо можливої втечі Антіпова. - Ред.) не дуже коректне і не може бути застосовано до Антіпова", - сказав адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні правоохоронці затримали 23 колишніх керівників обласних управлінь Міністерства доходів та зборів під час 454 одночасних обшуків у 15 областях.

За словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, під час обшуку в колишнього керівника Луганської податкової адміністрації Антіпова було знайдено та вилучено 3,8 млн доларів.